Vismas program täcker alla behov

Visma Spcs har ett stort utbud av program, och vi hjälper dig gärna att välja rätt. Nedan visas kortfattad information om de vanligaste programmen, men känner du dig osäker är du välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig att hitta det som passa bäst för ditt företag. Du kan också enkelt beställa programmen av oss, genom ett telefonsamtal till 08-619 29 20 eller ett mejl hit.

 
Visma eEkonomi. Ett internetbaserat ekonomiprogram för de flesta mindre företag. I programmet finns alla de funktioner du normalt har behov av: fakturering, leverantörsfakturahantering, bokföring, reskontror.

Visma Administration. Ett komplett ekonomiprogram för de flesta mindre företag. I programmet finns alla de funktioner du normalt har behov av: fakturering, leverantörsfakturahantering, bokföring och reskontror, men även möjlighet till lagerhantering och bokföring på resultatenheter och projekt. Det här är ett av de mest använda affärssystemen och finns i fyra storlekar.

Visma Lön. En effektiv hjälp när du jobbar med lönehantering, semesterberäkning, statistikrapportering, arbetsgivarintyg och retroaktiv löneberäkning. Programmet tar också fram skattedeklaration, bokföring och kontrolluppgifter.

Visma Lön Anställd. En tilläggstjänst till Visma lön, som innebär att den anställda registrerar sin arbetstid och frånvaro själv. Detta synkroniseras sedan till Visma Lön.

Visma Utlägg. Ytterligare en tilläggstjänst till Visma lön, där den anställda själv kan registrera reseräkningar och utlägg. Detta synkroniseras sedan till Visma lön.

Visma Anläggningsregister. Förenklar arbetet med att registrera anläggningstillgångar som maskiner, inventarier och fastigheter. Programmet räknar ut storleken på avskrivningarna och producerar färdiga bokföringsunderlag. När du säljer eller skrotar en tillgång skapar programmet automatiskt bokföringsunderlag. Du kan också lagra viktiga uppgifter, som serie- eller identifikationsnummer och bilder på dina tillgångar.

Visma Tid Smart. Ett webbaserat, effektivt och lönsamt redskap för redovisning av arbetad tid. Du registrerar tid, frånvaro och utlägg på arbetorder och projekt. Programmet skapar faktura- och bokföringsunderlag som du överför direkt till Visma Administration. Du kan också föra över löneunderlag till Visma Lön, vilket gör lönehanteringen betydligt enklare.

Visma Bokslut. Det självklara valet för dig som upprättar bokslut för det egna företaget eller för andra företag. Programmet hämtar uppgifter från Visma Administration och Visma Anläggningsregister. Därefter skickas en bokföringsorder tillbaka till Administration. Att skapa en färdig årsredovisning är enkelt med det här programmet.

Andra program: Visma Analys (för att ta tempen på företag). Visma Skatt (för att skapa deklarationer och planera nästa års beskattning). Visma Förening/Administration (för att sköta föreningsekonomin). Visma Koncern (för att bygga ihop flera redovisningar till ett koncernbokslut).